Retouren

RETOUREN

Veilig uw producten retourneren en uw geld terug

Ons volledige retour beleid is te vinden in de algemene voorwaarden. Speciaal voor u hebben we even de belangrijkste punten op een rijtje gezet:

1. Retourneren graag melden via de email (sales@ap-uitlaat.nl) o.v.v. uw bestelnummer of vul het retourformulier volledig in (bestelnummer, naam, adres en reden van retourmelding). Het retourformulier kunt u vinden bij onze ‘algemene voorwaarden’ onder ‘Modelformulier voor herroeping’. Wanneer het formulier niet volledig wordt ingevuld, loopt de retourprocedure vertraging op.

2. Het product kan binnen 14 dagen geretourneerd worden nadat het afgeleverd is.

3. Het is mogelijk uw product te laten omruilen indien het niet past en u een ander product nodig heeft. Dit kunt u aangeven per email (sales@ap-uitlaat.nl) o.v.v. uw bestelnummer. Voor een omruiling nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

4. Het liefst in dezelfde verpakking terugsturen als dat het gekomen is. Het kan zijn dat uw uitlaat deel via speciaal transport afgeleverd is (lange delen), dan graag terug sturen in een doos of beschermde verpakking.

5. Graag uw bestelnummer en/of bestelnaam op de verpakking vermelden.

6. Nadat de retour binnen is zal het geld binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Retourneren kunnen naar het volgende adres:

AP-uitlaat.nl
Nijverheidstraat 8
6914AD Herwen

Nederland

7. Voor wie zijn de retourkosten?

Alle bestellingen worden achteraf gecontroleerd door ons support-team. Indien er een ander product wordt geadviseerd en deze onverhoopt niet blijkt te passen, nemen wij de retourkosten op ons. Wanneer de klant na levering tot de conclusie komt dat het geleverde product, welke hij/zij besteld heeft zonder advies van ons support-team, niet past, zijn de retourkosten voor rekening van de klant.
Mocht de klant een omruil willen doen, dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

 

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor ap-uitlaat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ap-uitlaat.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.